Worstmakerij

Naast enkele buitenlandse vleeswarenspecialiteiten maken wij vrijwel alle vleeswaren en worsten in eigen worstmakerij.

Toppers

  • Koksleverworst
  • Grillworst; naturel, kip en kaas (-varkens) grilworst
  • Paté; diverse soorten naturel, noten, hert, boeren, peper, knoflook en cranberry
  • Gekookte worst; varken en rund
  • Mortadella uit eigen worstmakerij

Specialiteiten uit eigen huis

  • Pavantriham; 9 maanden gerijpt
  • Runderleverworst en kalfsleverworst (100% rund of kalf)
  • Kipgebraden gehakt
  • Rookvlees, weinig zout maar veel smaak, authentiek gerookt
  • Zeister rauwe ham

Buitenlandse vleeswaren

Wij importeren onze buitenlandse vleeswaren van Italiaanse specialisten.
Diverse soorten droge worst; uiteraard volledig biologisch.

In wisselend assortiment
  • Gandaham Belgie
  • Cacciatore
  • Parmaham
  • Pancetta


Rookworst

Onze rookworsten maken wij zelf. Deze worden op ambachtelijke wijze met beukenkrullen “echt” gerookt in onze rookkast. Dit garandeert een authentieke smaak.

5 Soorten: rund, varken, lam, kip en cajun. Deze laatste is gekruid met de bekende Amerikaanse cajunkruiden wat een iets vollere smaak geeft.

De rookworsten zijn voorgegaard. Dit betekent dat jij de rookworst bovenop de stamppot (of op een ander gerecht) kunt leggen om op te warmen. Een andere mogelijkheid is om de rookworst 20 minuten in warm (niet kokend) water op te warmen. 


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.