Worstmakerij
Naast enkele buitenlandse vleeswarenspecialiteiten maken wij vrijwel alle vleeswaren en worsten in eigen worstmakerij.
Toppers
- Koksleverworst
- Grillworst; naturel, kip en kaas (-varkens) grilworst
- Paté; diverse soorten naturel, noten, hert, boeren, peper, knoflook en cranberry
- Gekookte worst; varken en rund
- Mortadella uit eigen worstmakerij
- Nieuw: diverse soorten droge worst van Brandts en Levie
Buitenlandse vleeswaren
Wij importeren onze buitenlandse vleeswaren van Italiaanse specialisten.
Diverse soorten droge worst; uiteraard volledig biologisch.
In wisselend assortiment
- Gandaham Belgie
- Cacciatore
- Parmaham
- Pancetta
- Truffelsalami
- Serrano ham
- Spinato romano
- Coppa di Parma
- Pata negra
- Pata negra fuet
- Ibérico jambon
Rookworst
Onze rookworsten maken wij zelf. Deze worden op ambachtelijke wijze met beukenkrullen “echt” gerookt in onze rookkast. Dit garandeert een authentieke smaak.
7 soorten: rund, varken, lam, kip, grof, cajun en vegetarisch. Deze laatste is gekruid met de bekende Amerikaanse cajunkruiden wat een iets vollere smaak geeft.
De rookworsten zijn voorgegaard. Dit betekent dat jij de rookworst bovenop de stamppot (of op een ander gerecht) kunt leggen om op te warmen. Een andere mogelijkheid is om de rookworst 20 minuten in warm (niet kokend) water op te warmen
Specialiteiten uit eigen huis
- Pavantriham; 9 maanden gerijpt
- Runderleverworst en kalfsleverworst (100% rund of kalf)
- Kipgebraden gehakt
- Rookvlees, weinig zout maar veel smaak, authentiek gerookt
- Zeister rauwe ham