Bereidingstips
Op deze pagina vind je in grote lijnen ons assortiment. Natuurlijk bieden wij wekelijks specialiteiten aan en is ons assortiment voortdurend in beweging. Beschrijvingen van stoven, braden en bakken vind je ook op deze site. De bereidingstijden zijn indicatietijden. Afhankelijk van de apparatuur, dikte van het product en de temperatuur kunnen verschillen ontstaan. Het zijn dan ook richtlijnen. Iedere zichzelf respecterende kok geeft zichzelf de tijd om de kneepjes van het vak te leren. Niet iedereen doet het op dezelfde manier en door het doen krijg je vanzelf gevoel voor het koken en wat jij de beste bereidingsmethode vindt. Wij verkopen ook kip, kalkoen, kalfsvlees en lamsvlees.
Rundvlees
Stoven |
|
Riblappen |
2 tot 2,5 uur |
Sukadelapjes |
3 tot 3,5 uur |
Doorregen riblappen |
3 tot 3,5 uur |
Magere stooflappen |
1 tot 1,5 uur |
Hacheevlees |
3 uur |
Goulashvlees |
3 uur |
|
|
Braden |
|
Gehakt |
20 min |
Rosbief |
20 min/500 gram |
Braadrollade |
20 min/500 gram |
Runderbraadworst |
20 min |
Pompoennetje |
15 min |
|
|
Bakken |
|
Tartaar |
10 min |
Bief/Baklapjes |
10 min |
Duitse biefstuk |
10 min |
Runderschnitzel |
5 min |
Gemarineerde schnitzel |
5 min |
Rundervinken |
15 min |
Hamburgers |
10 min |
Biefburgers |
10 min |
Rosbiefreepjes |
5 min |
Pepersteaks |
5 min |
Entrecôte |
5 min |
Haasbiefstuk |
5 min |
Kogelbiefstuk |
5 min |
Runderbiefstuk |
5 min |
|
|
Trekken |
|
Soepvlees |
3 uur |
Mergpijp |
3 uur |
Schenkel met been |
3 uur |
Ossestaart |
3 uur |