Specialiteiten

Een kleine greep uit onze heerlijke specialiteiten.


Bourgondische rib

Gepekeld met witte wijn en caramel.

Rocky steak

Drie heerlijke malse stukjes vlees, omwikkeld met spek op een stokje. Om van te smullen.

Varkenshaas sleetje

Een sleetje met plakjes varkenshaas om zo in de oven te schuiven (20 min. op 200˚C). Onze populairste? Varkenshaas met honing en geitenkaas!

Pommodori runderrollade

Met o.a. parmaham en zongedrooge tomaten.

Beef Wellington

Bijzonder lekker gekruid en gemalen rundvlees, met roomkaas in een jasje van knapperig bladerdeeg.

Spare ribs

Kant-en-klaar. Heerlijk gekruid en gaar. Kan zo op de barbecue, in de oven of pan. Pas op je vingers!


Bijzondere specialiteiten

Niet alleen voor de specialitieiten met 'traditioneel' vlees kunt u bij ons terecht, maar ook voor alternatieven, zoals burgers gemaakt van sprinkhaan of vegetarische paté. Natuurlijk enkel producten met de kwaliteit die u bij ons zal verwachten.


  • Krekel balletjes
  • Krekel burgers
  • Krekel saucijzen

  • Sprinkhaan balletjes
  • Sprinkhaan burger

  • Vegetarische paté

✓ Heerlijk hartig

✓ Malse bite

✓ Bewuste keuze


Proef en laat u verrassen!



Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.