Biefstuk Naturel

Hoofgerecht voor 4 personen

Benodigdheden
4 biefstukken
2 eetlepels cognac
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels droge gekneusde peperbesjes
1 dl zure room
1/2 theelepel tijm
zout

Bereidingswijze
Wrijf het vlees rondom in met de cognac en de olijfolie. Bestrooi de biefstuk vervolgens met de gekneusde peperbesjes. Meng wat peperbesjes met de zure room, de tijm en een snufje zout tot een saus. Bak de biefstuk aan beide kanten gedurende desgewenst 1,5 (rood), 3 (rosé) of 4(doorbakken) minuten. Serveer de saus er apart bij.



Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.