Biefstuk Naturel

Hoofgerecht voor 4 personen

Benodigdheden
4 biefstukken
2 eetlepels cognac
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels droge gekneusde peperbesjes
1 dl zure room
1/2 theelepel tijm
zout

Bereidingswijze
Wrijf het vlees rondom in met de cognac en de olijfolie. Bestrooi de biefstuk vervolgens met de gekneusde peperbesjes. Meng wat peperbesjes met de zure room, de tijm en een snufje zout tot een saus. Bak de biefstuk aan beide kanten gedurende desgewenst 1,5 (rood), 3 (rosé) of 4(doorbakken) minuten. Serveer de saus er apart bij.



Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.