Lamsvlees

Vers, Nederlands en natuurlijk biologisch lamsvlees van het Texelse ras. Geen zuiglammeren maar dieren die minimaal 1 volledige weidegang hebben meegemaakt. Ze zijn minimaal 7 maanden. Dat verklaart de goede rijpe smaak. Goede vlees/vetverhouding zodat een volle smaak gewaarborgd is.

Toppers

  • Lamsshoarma bij ons is de shoarma altijd van lamsvlees, de klanten willen niet anders!
  • Lamsstooflappen
  • Lamsgehakt
  • Souflakischijf
  • Lamsworstjes


Specialiteiten

  • Lamsrack ook gemarineerd
  • Lamshaas
  • Lamssaté


Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.