Aspergetijd

Voor de asperges; onze beenham
Het seizoen van de asperges is weer aangebroken. Deze groente specialiteit wordt ook wel het “witte goud” genoemd. Voor bij de asperge hebben wij een heerlijke beenham.

De asperge en de ham zijn uitstekend te combineren met Hollandaise saus. Voor een heerlijk diner adviseren wij hierbij een scharreleitje, aardappelpuree en als wijn de Pinot Blanc uit de Elzas.

TIP! Uiteraard is de beenham ook heerlijk op een bolletje.

In deze tijd mag de aspergesoep uit eigen keuken natuurlijk niet ontbreken.

In het voorjaar is vers lamsvlees ook volop aanwezig. Uiteraard van biologische lammeren van het Texelse ras. Een goede volle smaak doordat ze minimaal 1 volledige weidegang megemaakt hebben.






Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.